Hva sier våres kunder?

"Hos Frimann-Berner har vi et stort behov for at kunne registrere ordre, når vi er ute hos kunder. Med InOrder kan vi gjøre dette enkelt og sikkert. Vi registrerer over 80.000 ordre i året ved hjelp av InOrder, og vi sparer mye tid hver dag. Med InOrder har våre selgere et brukervennlig og oversiktlig ordresystem og det gir oss muligheten til å yte enda bedre service overfor våre kunder. "

Markedssjef Stian Sundt - Frimann-Berner AS

"Keyforce har tilrettelagt et kalkylesystem som ivaretar kundens ønsker fra de kommer inn via nettsiden og gjennom våre kalkylesystemer. De er tilpasset etter våre behov og spesifikasjoner. Kalkulasjonssystemet henter priser og strukturer fra ERP, er integrert mot SuperOffice og gir oss god kontroll på salg og vareflyt. I tillegg benytter vi flere andre systemer fra Keyforce, både hyllevarer og skreddersøm for å få oversikt og for å få jobben gjort."

Odd-Erik Dingsøyr - Igland Garasjen AS

"Glade medarbeider er gode medarbeider; med Keyforce ERP Integration har mine selgere ikke behov for annet enn SuperOffice. De skal ikke være Olympisk mester i andre programmer og med få klikk er nye kunder opprettet korrekt i våres ERP system - og ordrer likeså."

Mads Peter Poulsen - A.P. Botved

ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

Våre kunder

Vi har fornøyde kunder i hele Norden, som daglig bruker våres integrasjoner og apps.

kundelogoer 3